Ритуальный Дом - ритуальные услуги

оновлено 01 вересня 2023 13:52 | Олександрія, Кіровоградська область
Полный комплекс ритуальных услуг. Как правило, родные и близкие умершего обращаются к помощи специалистов похоронного бюро потому,
что у семьи, понесшей утрату, обычно нет навыков, знаний или сил для выполнения большого числа соответствующих
формальностей.
В число услуг предлагаемых похоронным бюро ''Ритуальный Дом" входит:
- получение тела в морге;
- продажа гроба и аксессуаров;
- оказание ритуальных услуг;
- транспортировка тела;
- рытье могилы и собственно погребение;
- организация и проведение похорон в целом;
- организация поминок;
- обустройство захоронений;
- оформление необходимых документов и иные сопутствующие услуги.

Ритуальный Дом - ритуальные услуги на карті

Зберегти мапу як зображення
01.09.2023 13:52
Щиро вдячні ритуальній службі Людмили і Михайла Балабанових. Смерть близької людини це горе і глибинний стрес, а пані Людмила та її команда допомогають зняти з родичів весь тягар справ повязаних похованням та влагодження формальностей.
Нещодавно проводжали в останню путь мою маму, і організація процесу та самого поховання була на найважчому рівні та зроблена в дуже короткі строки, за 12 годин ( було деже спекотно і треба було діяти швидко)
Завдяки злагодженій команді професіоналів все вдалося. Більше того, пані Людмила відреагувала на наш запит вночі, та відразу включилася в процес і до ранку в нас вже все було готове для того щоб достойно провести рідну людину в останню путь.
Ще раз дякуємо і рекомендуємо звертатися до пані Людмили.
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Релігія > Ритуальні послуги» міста Олександрія
Об'єкти інфраструктури «Релігія > Ритуальні послуги» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMyMDA0IiwiMzE5NDIiLCIxNjU5NyIsIjE2NzUxIiwiMjU4MjciLCIyMDIwOSIsIjI5MzgwIiwiMjExNzEiLCIyMjk4MSIsIjI5NTA1IiwiMjA3NzgiLCIxNjkwMSIsIjE3OTM4IiwiMjQ4NDAiLCIxNzc4OCIsIjI0Nzg3IiwiMjMyNzciLCIzMTgyNyIsIjI5ODQ1IiwiMTY2MjkiLCIzMDE5NCIsIjMwNTU2IiwiMzAyMjUiLCIzMTc3OCIsIjMwNjkyIiwiMzEzNzUiLCIzMTcwNyIsIjIwMjQzIiwiMzE0NzMiLCIyMzk5MiIsIjExMTk3IiwiMjMyMDIiLCIzMTk5MSIsIjMwOTc1IiwiMTQ5MTYiLCIzMTc3OSIsIjMxOTY5IiwiMTgzNjYiLCIxMTA3MCIsIjE0OTc1IiwiMTQ5NzQiLCIyMjYwNSIsIjIwNTkyIiwiMjMyMDciLCIyMzc0MyIsIjMwNjc4IiwiMjg5ODciLCIzMTk3MiIsIjMwNjA1IiwiMzA1ODgiLCIxNDk0MCIsIjE3MDU5IiwiMTY4NTkiLCIyNDU2NyIsIjIxMTcyIiwiMzE2NjIiLCI0MzQ1IiwiMTgxMTAiXX1fIyRfU0VHSCskJCRiYjA5ZmEyM2RmZTJmMWE1MzU0NWY4MGZjZTcwYjQzZg==